A pręgierz na rynku stoi bezczynnie...
Proponuję umożliwić innym mieszkańcom miasta ( a zwłaszcza właścicielowi zniszczonego auta) wyładować energię np. zgniłym jajem na tym bezmyślnym delikwencie przypiętym do pręgierza.
Myślę,że dobrze to by zadziałało prewencyjnie na jego niestety licznych naśladowców
A gdzie wywiad z grzeczniutkim chłopcem, trzeba ukarać tego co za dużo widział - u nas w kraju narodził się taki świecki zwyczaj.
Protestuję!
Nie chcę,by moje podatki szły na karmienie i opierunek szkodliwych dla otoczenia idiotów!
po marihuanie nigdy by do czegoś takiego nie doszło. siedziałby spalony w domu i jadł pizzę.
A teraz ten pan powinien kupić nową lampę zapłacić ok 1 tys zł na cel charytatywny i 10h robót publicznych (np zbieranie psich odchodów z trawników) I tyle w temacie :D
Taa...powinien zbierać i odnosić do domu właścicielom piesków.
no i co się stało?? to tylko głupia lampka a widać,że chłopak był porządnie zdenerwowany; chciał w oponę kopnąć, w drzwi miał kopnąć czy co??? a może w murek i by sobie stopę złamał
Postulowałem już kilkakrotnie na tym forum uwzględnienie możliwości wykorzystywania owego "elementu małej architektury" zgodnie z przeznaczeniem. Niestety, obecnie takie tanie, praktyczne i skuteczne rozwiązania nie spotykają się ze społeczną aprobatą. Może nowy, "związany z Piotrkowem" minister sprawiedliwości ogarnie temat? A nie, nie ogarnie...
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!